Bevalwijzer

Cursus in 2 avonden (29 mei & 5 juni 2024)

In twee avonden, samen met je geboortepartner, voorbereid op de bevalling
Gegeven door verloskundigen – nuchter en no nonsens met veel humor!

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info verdeeld over 2 doordeweekse avonden. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt chronologisch uitgelegd. Tijdens de eerste sessie hebben we het over alle WAT aspecten rondom het geboorteproces, zoals: wat zijn de verschillende fasen tijdens de bevalling, de start van de bevalling en de opbouw in weeën. Dan is er even een weekje de tijd om alle informatie even rustig te laten bezinken. Een week welke vaak heel nuttig is, want er komen vast en zeker vragen bij jullie op tijdens die dagen. Vragen welke tijdens de tweede sessie besproken worden. Tijdens deze tweede sessie gaan we tevens in op het ‘HOE’ rondom de bevalling, zoals: hoe zit het met de verschillende hormonen, baringspijn, omgaan met weeën en ontspanning. Uiteraard worden hierin de ademhalings- en massagetechnieken meegenomen.

Tijdens de cursus worden jullie als geboortepartners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat kun je beter wel of juist niet doen?

Urenschema

Sessie 1

19.00 - 21.30
Het ‘WAT’ gedeelte van het geboorteproces: de fasen, duur en start van de bevalling. Hoe verloopt een middle of the road bevalling & welke scenario’s kun je nog meer tegenkomen en wat zijn dan je opties?

Sessie 2

19.00 - 21.30
Het ‘HOE’ gedeelte van de bevalling: Hoe zit het met de verschillende hormonen tijdens de bevalling en alle tools voor het omgaan met weeën. Inclusief de ademhalingstechnieken en pijnstillingsopties.
Uitverkocht!

Datum

29 mei 2024 - 05 jun 2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:30

kosten/costs

€269,00
Castricum

Locatie

Castricum
Raadhuisplein 48, 1902 CA Castricum
Iris de Vriend-van Pel

Trainer

Iris de Vriend-van Pel
Email
selina@bevalwijzer.nl

Volgend Event