Bevalwijzer

Cursus in 1 dag

Eendaagse zwangerschapscursus voor jou en je geboortepartner
Gegeven door verloskundigen – nuchter en no nonsens met veel humor

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle informatie rondom het geboorteproces in slechts één dag. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kunt verwachten, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als geboortepartner kunt doen om zo goed mogelijk te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden jullie als geboortepartners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat kun je beter wel of juist niet doen?

 

Inschrijven

Cursus in 1 dag | 21 september 2024

In één dag, samen met je partner, van A tot Z voorbereid op de bevalling. Eén inschrijving is voldoende voor zowel jou als je geboortepartner. Je hoeft je dus niet 2x aan te melden wanneer je samen komt.

Available plaatsen/spots: 5
Het Cursus in 1 dag | 21 september 2024 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

21 sep 2024

Tijd

Eindtijd tussen 17.30-18.00 uur
13:00 - 18:00

kosten/costs

€239,00
Castricum

Locatie

Castricum
Raadhuisplein 48, 1902 CA Castricum
Iris de Vriend-van Pel

Trainer

Iris de Vriend-van Pel
Email
selina@bevalwijzer.nl
Aanmelden

Volgend Event